Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Vejledning i fodring med Barf

Der kan være forskellige årsager til du ønsker at skifte foder til Barf.

Helt grundlæggende er det, det hunden er skabt til at spise fra naturens side. Deres tænder er ikke skabt til at tygge i tørkost, der i mod er de skabt til at spise råt kød og ben.

Foder mængde: 

Voksne hunde (fra 12 md.) skal have 2% af deres ønskede kropsvægt. En hund på 10 kg. skal have 200g. mad fordelt på et eller 2 måltider.

Hvalpe 21 dage til 6 md. skal have 10% af deres kropsvægt. En hvalp på 5 kg. skal have 500g. fordelt på 3 måltider.

Unghunde fra 7 md. til 12 md. skal have 5% af deres kropsvægt. En hvalp på 5 kg. skal have 250g. fordelt på 2 måltider.

Vores Barf er fra Rigtighundemad og der ved vi at dyrene har haft det godt, at der ikke bruges slagteri affald. De dyr der bruges er de samme som indgår i produktion til mad til mennesker. Læs mere om dette på www.rigtighundemad.dk

Hvis din hund er kræsen, er det et forsøg vær at prøve barf. De fleste af mine kunder med kræsne hunde kommer tilbage og fortæller at de aldrig har oplevet deres hund hoppe og danse af glæde når de høre posen rasle. Her vil jeg anbefale at prøve Bell´s medaljoner, de findes i 9 variationer og 2 størrelser.

Mine egne 2 hunde , en schæfer og en labrador, får barf og hos dem har jeg oplevet at deres pels er blevet blødere, mindre fedet og de fælder mindre. Der er ingen dårlig ånde, meget mindre afføring, ingen stoppede anal kirtler, ingen tandsten, ingen allergi, ingen tør hud på albuer og ingen overvægt (selv om den ene er en labrador og et madøre).

Du vil opleve at din hund drikker mindre, da der er meget naturlig væske i Barf. Men når den får ben vil den drikke meget. Husk derfor altid at hunden har frist vand til rådighed hele døgnet.

Har din hund allergi er det rigtig godt, at give barf, da det er muligt at give en protien kilde af gange. der vil være protein kilder den ikke kender fordi det ikke bruges i tørkost.

Det er en myte at det er svært at fodre med Barf. Det er ikke svært for det barf vi sælger, er blandet enten i poser hvor hele dyret er i, dette er løsfrosset. Der er også Bellas favorit enten som medaljoner eller som 500g hakket, også hele dyret samt grønt, vitaminer og mineraler.

Desuden sælger vi pakker med 500g hakket barf i forskellige slags f.eks. and, lam, indmad, laks og kallun. Ben i forskellige typer og størrelser. Hvis dette vælges kan der med fordel tilsættes Barf Complex, så er du sikker på at hunden er dækket ind med vitaminer og mineraler.

Ønskes yderlige vejledning kan der ringes til butikken i åbningstiden, onsdag - fredag 10 - 18, weekenden 10 - 16.

Eller skriv en mail til shop@neergaardhundemad.dk